!!

Καλωσήρθατε στο Auto Club North

Αγαπητε επισκέπτη. Αυτή τη στιγμή περιηγήστε στην κοινότητα μας ως μη εγγεγραμμένο μέλος. Για να εμφανιστουν τα θέματα καθως και να εχετε πλήρη πρόσβαση σε αυτά θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εγγραφή.

Αποστολέας Θέμα: Κανόνες για τους χρήστες του facebook  (Αναγνώστηκε 5806 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος TeoST

  • Administrator
  • Μέλος ΙΙΙ
  • *****
  • Μηνύματα: 441
  • Karma: +11/-0
  • Φύλο: Άντρας
  • Mondeo man
Κανόνες για τους χρήστες του facebook
« στις: Δεκέμβριος 08, 2016, 09:20:19 πμ »
Κανόνες χρήσης ομάδας Auto Club North για το facebook

Παρακαλείστε να διαβάσετε προσεκτικά τους Όρους Χρήσης της ομάδας πριν την εγγραφή ή επίσκεψή σας, και να ανατρέξετε όποτε χρειαστείτε στο παρακάτω κείμενο για όποια αναγκαία ή χρήσιμη διευκρίνιση.
Οι ακόλουθοι Όροι Χρήσης θεσπίστηκαν για την διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής των συζητήσεων σε αυτή την ομάδα και μπορούν να αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή σύμφωνα με την κρίση των διαχειριστών.
H εγγραφή και η συμμετοχή σε αυτή την ομάδα, σημαίνει πλήρη αποδοχή των κάτωθι όρων:
Οι παρακάτω κανόνες θα τηρούνται κατά γράμμα και θα υπάρχει μηδενική ελαστικότητα και ανοχή στην τήρησή τους.
1.   Απαγορεύονται οι βρισιές και η ειρωνεία ανάμεσα στα μέλη.
2.   Συμφωνείτε να μην αναρτήσετε: παραπλανητικά, δυσφημιστικά, ανακριβή μηνύματα ή με συκοφαντικό, υβριστικό, άσεμνο, πρόστυχο, χυδαίο, απεχθές, απειλητικό, με πορνογραφικό προσανατολισμό ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που υπόκειται στην νομοθετική αρχή, καθώς και πολιτικού, θρησκευτικού, ή φυλετικού χαρακτήρα.
3.   Τα μέλη συμφωνούν να μη δυσφημίζουν έμμεσα, αλλά και άμεσα προϊόντα άλλων και τις έμμισθες υπηρεσίες τους.
4.   Παραμείνετε εντός θέματος και μην οδηγείτε κάθε κουβέντα σε επαναλαμβανόμενες γενικευμένες τοποθετήσεις που προσπαθούν να μετατρέψουν οποιοδήποτε θέμα στο ίδιο ακριβώς ζήτημα, Π.χ. «για όλα φταίει το εκπαιδευτικό σύστημα.»
5.   Δεν επιτρέπεται η προώθηση παράνομου / πειρατικού λογισμικού καθώς και η συζήτηση για την επίλυση προβλημάτων που αφορούν αυτό.
6.   Απαγορεύεται η δημοσίευση συνδέσμων από σελίδες τρίτων με διαφημίσεις καταστημάτων, προϊόντων, άλλων ομάδων - club. Υπάρχει ειδικός χώρος στο Forum της ομάδας για αγοραπωλησίες.
7.   Πριν κοινοποιήσετε κάτι στο Facebook, βεβαιωθείτε ότι έχετε το δικαίωμα να το κάνετε. Σας ζητούμε να σέβεστε τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, τα δικαιώματα επί εμπορικών σημάτων και τα λοιπά νομικά δικαιώματα.
8.   Απαγορεύεται η δημοσίευση σχολίου κάτω από τις δημόσιες ανακοινώσεις - παρατηρήσεις πλην του ενδιαφερομένου και των διαχειριστών όταν υπάρχει δημοσίευση  οργάνωσης κάποιας εκδήλωσης είτε θέματος που αφορά την ομάδα, απαγορεύεται να αναρτώνται σχόλια που φεύγουν από το θέμα και μπερδεύουν τον ενδιαφερόμενο.
9.   Απαγορεύεται το ανέβασμα άσχετων - παραπλανητικών - παράνομων αρχείων στην ομάδα.
10.   Απαγορεύεται η δημοσίευση συνδέσμων από άλλες ομάδες χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεση των διαχειριστών.
11.   Απαγορεύεται η δημοσίευση διαφημίσεων χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεση των διαχειριστών.
12.   Απαγορεύεται τα μέλη να έχουν μπλοκαρισμένους τους διαχειριστές
13.   Απαγορεύεται η δημοσίευση αγγελιών άνευ προηγούμενης συνεννόησης με τους διαχειριστές.
14.   Δεν επιτρέπεται στα μέλη να χρησιμοποιούν ψεύτικα ή παραπάνω από ένα προφίλ για να μπαίνουν σην ομάδα. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί αυτό για κάποια μέλη , αυτόματα θα διαγράφονται όλα τους τα προφίλ από μέλη της ομάδας .
15.   Κάθε μέλος του Auto Club North έχει τη δυνατότητα "αναφοράς" σε διαχειριστή/συντονιστή των δημοσιεύσεων άλλων μελών που παραβαίνουν τους όρους χρήσης, ζητώντας την επέμβαση της ομάδας διαχείρισης, η οποία και θα επιληφθεί του θέματος κατά την κρίση της.
16. Οι δημοσιεύσεις και τα σχόλια θα πρέπει να είναι γραμμένα στα Ελληνικά και με πεζούς χαρακτήρες και όχι με κεφαλαία (δείχνουν ένταση ) και σε greeklish (δυσανάγνωστα)

Οποιαδήποτε δημοσίευση αντιβαίνει τους ανωτέρω όρους θα διαγράφεται και το μέλος που την έκανε θα αποκλείεται από την ομάδα!

* Για οποιοδήποτε από τα παραπάνω υπεύθυνοι είναι οι χρήστες και οι Διαχειριστές/Συντονιστές δεν εγγυώνται την επέμβασή τους, ούτε και έχουν την οποιαδήποτε ευθύνη. Οι Διαχειριστές/Συντονιστές έχουν το δικαίωμα (όχι όμως και την υποχρέωση) να απαγορεύσουν την διακίνηση μηνυμάτων τέτοιου περιεχομένου. Το AutoClubNorth ωστόσο δεν φέρει καμία ευθύνη για τα μηνύματα ή/και τα αρχεία που ανταλλάσσουν τα μέλη του, όπως άλλωστε αναφέρθηκε προηγουμένως. Εφόσον υπάρχει οποιαδήποτε αντίδραση από εταιρείες ή οργανισμούς που θίγονται από προγράμματα, αρχεία ή/και τα links που διακινούνται, θα πρέπει να αποστέλλεται τάχιστα e-mail, ώστε να αφαιρούνται άμεσα.
Οι όροι χρήσης αφορούν το σύνολο του Auto Club North, τηρούνται επιμελώς και μπορούν να αλλάξουν οποτεδήποτε.


« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 09, 2016, 11:54:11 πμ από dimis_viper »