Διαχείριση ΛογαριασμούΣύνδεση

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

!!

Καλωσήρθατε στο Auto Club North

Αγαπητε επισκέπτη. Αυτή τη στιγμή περιηγήστε στην κοινότητα μας ως μη εγγεγραμμένο μέλος. Για να εμφανιστουν τα θέματα καθως και να εχετε πλήρη πρόσβαση σε αυτά θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εγγραφή.

Αποστολέας Θέμα: Κανόνες χρήσης Forum  (Αναγνώστηκε 3491 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

  • Administrator
  • Μέλος ΙΙΙ
  • *****
  • Μηνύματα: 304
  • Karma: +13/-0
  • Φύλο: Άντρας
  • Ford Focus Mk3 1.6 Tdci Sport
Κανόνες χρήσης Forum
« στις: Μάρτιος 07, 2016, 11:18:06 μμ »
Όροι χρήσης του φόρουμ Auto Club North

Παρακαλείστε να διαβάσετε προσεκτικά τους Όρους Χρήσης του φόρουμ πριν την εγγραφή ή επίσκεψή σας, και να ανατρέξετε όποτε χρειαστείτε στο παρακάτω κείμενο για όποια αναγκαία ή χρήσιμη διευκρίνιση.
Οι κανόνες αυτοί γράφτηκαν ύστερα από αρκετή σκέψη και συζητήσεις της Συντονιστικής Ομάδας, ούτως ώστε να βοηθήσουν όλους μας στο να συμβάλλουμε στην ομαλή λειτουργία του forum.

Η εγγραφή και η συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις στο Auto Club North , σημαίνει ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΔΟΧΗ των όρων χρήσης του και κανονισμών του.

Λίγα λόγια για το Auto Club North

        Το Auto Club North δεν είναι επιχείρηση ή λέσχη αλλά μια μη κερδοσκοπική περιοχή με άτομα που ασχολούνται με την αυτοκίνηση και χρησιμοποιούν το χώρο αυτό για να ανταλλάσσουν τις απόψεις τους.
         Δεν απαιτείτε οποιαδήποτε χρηματική εισφορά από τα μέλη.  Όλοι οι πόροι χρηματοδότησης από την ομάδα Διαχείρισης καθώς και μέλη που συνεισφέρουν εθελοντικά τίθενται προς τη συντήρηση της φιλοξενίας κεντρικών υπολογιστών, λογισμικό, licenses και αμοιβών υποστήριξης.
         Το Auto Club North είναι μια κοινότητα, τα μέλη της οποίας ασχολούνται με την αυτοκίνηση καθώς και την τεχνολογία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με τον τομέα των οχημάτων.
         
Εγγραφή στο Forum.

Από τη στιγμή που ο χρήστης εγγραφεί στο φόρουμ, παραμένει αποκλειστικά υπεύθυνος για το περιεχόμενο των δημοσιεύσεών του, καθώς και κάθε άλλη ενέργεια που γίνεται από τον προσωπικό του λογαριασμό.

Παρακαλείστε να ειδοποιείτε άμεσα τους Moderators και Administrators του φόρουμ για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού σας και πιθανή παραβίαση ασφαλείας.

Για την αποφυγή τέτοιων καταστάσεων, φροντίζετε για την προσεκτική χρήση του λογαριασμού σας και την έξοδο (logout) στο τέλος κάθε χρήσης.

Το Auto Club North δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση ζημίας ή βλάβης επακόλουθης της αδυναμίας των μελών να σεβαστούν και να ακολουθήσουν την παραπάνω οδηγία.

Τρόπος γραφής

     Αποφεύγετε να γράφετε με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ή greeklish αλλά με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες . Είναι κουραστικά και κουράζουν τον αναγνώστη. Τα κεφαλαία γράμματα επίσης δείχνουν ένταση στη φωνή, η οποία μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις.
     
     Ελέγξτε το μήνυμά σας πριν το δημοσιεύσετε, καθώς και μετά -υπάρχει επιλογή προεπισκόπησης (preview) κατά την επεξεργασία ενός μηνύματος- για τυχόν απροσεξίες που πιθανώς να δώσουν διαφορετική ερμηνεία στη δημοσίευσή σας. Υπάρχει επίσης η επιλογή μορφοποίησης (edit) ενός μηνύματος μετά την δημοσίευσή του, και συνίσταται η χρήση της επιλογής αυτής σε περίπτωση μικρής αλλαγής του περιεχομένου ή κάποιας σχετικής προσθήκης, και η αποφυγή δημιουργίας νέας δημοσίευσης αντί αυτού.

     Ποτέ μην προσβάλλετε τον συνομιλητή σας και παραθέστε τα επιχειρήματά σας σε χαμηλούς τόνους και χωρίς ειρωνείες και υπονοούμενα. Μην ξεχνάτε ότι ο γραπτός λόγος παρεξηγείται εύκολα και η μια κουβέντα φέρνει την άλλη. Απαγορεύονται λέξεις ή φράσεις απειλητικές, προσβλητικές, χυδαίες, ανήθικες, υβριστικές, ρατσιστικές, δυσφημιστικές κλπ.

Η κριτική είναι καλοδεχούμενη, όταν είναι κόσμια και αναφέρεται σε ιδέες και διατυπώσεις και όχι σε πρόσωπα. Εάν υποπέσει στην αντίληψη των Συντονιστών παρουσία μηνυμάτων που παραβαίνουν αυτόν τον κανόνα, αυτά θα μορφοποιηθούν χωρίς προειδοποίηση, και το προσβλητικό κομμάτι θα αφαιρεθεί.

     Πάντα να σέβεστε την αντίθετη άποψη και προσπαθήστε να μην θίξετε ευαίσθητα θέματα, όπως είναι τα θρησκευτικά, τα φυλετικά, τα εθνικά, τα πολιτικά, ακόμη και τα αθλητικά ή οπαδικά πιστεύω του καθενός. Μην προχωράτε ποτέ σε χαρακτηρισμούς και δημόσιους διαπληκτισμούς. Αν ενοχληθείτε από μια δημοσίευση ή εάν έχετε οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα στο φόρουμ, επικοινωνήστε με προσωπικό μήνυμα (πμ) με τους Συντονιστές ή τον Διαχειριστή.

     Αποφεύγετε να δίνετε τηλέφωνα και προσωπικά στοιχεία στο Forum διότι δεν ξέρετε ποτέ ποιος παρακολουθεί και τι προσπαθεί να αποσπάσει.

     Όταν ανεβάζετε φωτογραφίες καλό θα ήταν να αποφεύγετε να φαίνονται προσωπικά στοιχεία (πχ πινακίδα οχήματος, διεύθυνση κ.τ.λ) και ιδίως αν υπάρχει και άλλο όχημα τρίτου. Χρησιμοποιείστε κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας για να σβήσετε τα προσωπικά στοιχεία.

     Δεν επιτρέπεται η χρήση μεγάλων εικόνων στις υπογραφές (signatures). Μέγιστο επιτρεπόμενο μέγεθος εικόνας υπογραφής: Πλάτος 350 pixel - Ύψος 100 pixel. Σε αντίθετη περίπτωση θα αφαιρείται η εν λόγω εικόνα.
Επίσης δεν επιτρέπονται:
i. αυτούσια link που θα παραπέμπουν σε άλλο ιστότοπο, με σκοπό την διαφήμιση ή/και την προώθηση προϊόντων ή υπηρεσιών.
ii. οι αναφορές, άμεσες ή έμμεσες και με οποιοδήποτε τρόπο [π.χ. κείμενο, κινούμενα εικονίδια (emoticons, GIF), εικόνες, κλπ] σε πεποιθήσεις πολιτικού, θρησκευτικού, αθλητικού κ.ά. χαρακτήρα.
iii. περιεχόμενο σεξουαλικού ή/και προσβλητικού προς τα υπόλοιπα μέλη χαρακτήρα και εν γένει αντίθετου με τα χρηστά ήθη.

     Στην οποιαδήποτε αναδημοσίευση άρθρου από άλλη πηγή, θα πρέπει να αναγράφεται στο τέλος το όνομα του δημιουργού του και να έχει εξασφαλιστεί η (έγγραφη ή ηλεκτρονική) συγκατάθεσή του. Η παράθεση της πηγής ή των πηγών που έχει δημοσιευτεί δεν είναι απαραίτητη, καθώς υπάρχει η πιθανότητα να έχει δημοσιευτεί σε περισσότερες από μια ιστοσελίδες ή έντυπα. Κάθε αναγνώστης έχει την δυνατότητα να αναζητήσει στο διαδίκτυο την αρχική δημοσίευση, χρησιμοποιώντας τον τίτλο και το όνομα του δημιουργού του άρθρου.

Λειτουργία του Forum

Το Auto Club North διατηρεί το δικαίωμα της τροποποίησης και διακοπής προσωρινά ή και μόνιμα μέρους ή και του συνόλου των υπηρεσιών που παρέχονται μέσω του φόρουμ του, με ή και χωρίς προειδοποίηση των χρηστών.

Οι Αdmins του φόρουμ, διατηρούν το αποκλειστικό δικαίωμα να διακόψουν τη χρήση του ή των κωδικών πρόσβασης, ή/και να διακόψουν τη διάθεση του περιεχομένου του στους χρήστες που θεωρούν ότι έχουν παραβιάσει το γράμμα και το πνεύμα των παρόντων όρων χρήσης.
Προσωπικά μηνύματα (πμ).

          Το κάθε μέλος έχει δικαίωμα ανταλλαγής προσωπικών μηνυμάτων με τα άλλα μέλη, καθώς και τη δυνατότητα να τα αποθηκεύει στον προσωπικό του λογαριασμό. Τα μηνύματα είναι ασφαλή ως προς το απόρρητό τους. Τα μέλη θα πρέπει να κάνουν λογική χρήση της δυνατότητας των πμ και μέσα στα πλαίσια της καλύτερης μεταξύ τους επικοινωνίας. Το περιεχόμενο των μηνυμάτων είναι προσωπική επιλογή του κάθε μέλους, αλλά εάν καταγγελθεί με επαρκή αποδεικτικά στοιχεία από παραλήπτες, ότι η χρήση τους έγινε για σκοπούς που δεν συμβαδίζουν με τους γενικότερους κανόνες του φόρουμ, θα παρέχεται αυτομάτως το δικαίωμα στον διαχειριστή να απενεργοποιήσει αυτή τη δυνατότητα του μέλους - και ανάλογα τη σοβαρότητα της περίπτωσης, μέχρι και να απενεργοποιήσει το λογαριασμό του μέλους.

        Θυμηθείτε ότι σκοπός του φόρουμ είναι να ρωτάμε δημοσίως και όχι με πμ, γιατί αν τα θέματα τα συζητάμε ιδιωτικά, ουσιαστικά ακυρώνουμε τον ρόλο και την λειτουργία του φόρουμ. Τα πμ είναι μόνο για προσωπικά θέματα ή για κάτι που δεν μπορεί (ή δεν πρέπει) να γραφτεί δημοσίως, για συνεννοήσεις, κλπ. Η δύναμη κάθε φόρουμ είναι η συλλογική γνώση των μελών του, η δημόσια συζήτηση και τα συμπεράσματα που προκύπτουν απ' αυτήν και η δημιουργία μιας βάσης δεδομένων, που θα είναι χρήσιμη και στους επόμενους. Μη στέλνετε πολλές φορές το ίδιο μήνυμα (σπαμ) για διαφήμιση ή για επίτευξη σκοπών άσχετων με το φόρουμ. Σχετική καταγγελία θα επισύρει ποινές προς τους παραβάτες και θα προστατευτεί η ανωνυμία του καταγγέλλοντος.

         Η δημόσια δημοσίευση του περιεχομένου προσωπικών μηνυμάτων (πμ) απαγορεύεται ρητώς και η παραβίαση αυτού του κανόνα θα επισύρει αυστηρές κυρώσεις από το διαχειριστή, σε μια ακόμα προσπάθεια για μεγαλύτερη προστασία του απορρήτου. Εάν χρειαστεί να γνωστοποιηθεί κάποιο περιεχόμενο σαν απόδειξη καταγγελίας, αυτό θα μπορεί να γίνει μόνο με πμ ή email (και όχι με δημοσίευση στο φόρουμ), αποκλειστικά και μόνο προς το διαχειριστή, μόνο στα πλαίσια της επίλυσης οποιασδήποτε διένεξης ή προβλημάτων συμπεριφοράς των μελών.

Αποχώρηση από το φόρουμ.

    Στο προφίλ σας θα δείτε ότι έχετε εγγραφεί με το όνομα Χ που είναι το όνομα που κάνετε login και μπορεί και να μην είναι ίδιο με το nickname που χρησιμοποιείτε στο φόρουμ. Αυτό το όνομα εγγραφής δεν αλλάζει ούτε διαγράφεται (δεν υπάρχει η δυνατότητα). Σε περίπτωση που διαγραφεί ο λογαριασμός σας (μετά από αίτησή σας), αυτό που θα γίνει είναι να σβηστεί το nickname σας και να μείνει το όνομα εγγραφής Χ σε όλα τα μηνύματα που έχετε γράψει. Η μόνη διαφορά θα είναι ότι δεν θα υπάρχει προφίλ που θα μπορεί κάποιος να επισκεφτεί ούτε θα αναφέρεται ο αριθμός των μηνυμάτων σας.

    Διαγραφή των μηνυμάτων σας δεν είναι δυνατόν να γίνει. Ο λόγος είναι πολύ απλός: Σε περίπτωση διαγραφής τους, οι συζητήσεις χάνουν τη συνέχειά τους και δεν είναι δυνατόν να μείνουν μετέωρα τα σχετικά μηνύματα. Με αυτό το σκεπτικό θα μπορούσε κάποιος, ακόμα και εσκεμμένα, να εγγραφεί στο φόρουμ μας, να γράψει ένα πλήθος μηνυμάτων και στη συνέχεια να ζητήσει να διαγραφούν όλα τινάζοντας το φόρουμ στον αέρα. Εξάλλου το όνομα εγγραφής Χ αναφέρεται σε απαντήσεις άλλων μελών και ίσως να υπάρχουν και παραθέσεις των μηνυμάτων σας σε μηνύματα άλλων μελών, οπότε και η διαγραφή του λογαριασμού καθίσταται αδύνατη.

    Η σύσταση της διαχείρισης, εφόσον θέλετε να αποχωρήσετε από το φόρουμ μας, είναι απλά να μην μας επισκεφτείτε ξανά ή απλά μην δημοσιεύσετε ξανά μήνυμα. Ίσως κάποια στιγμή αλλάξετε γνώμη, όχι γιατί μετανιώσατε αλλά γιατί το φόρουμ άλλαξε και βρίσκεται πιο κοντά σε αυτό που σας εκφράζει. Αν ο λογαριασμός σας έχει διαγραφεί, δεν θα υπάρχει δυνατότητα επαναφοράς του, ακόμα κι αν το ζητήσετε.

Γενικά.
 
    Η διεύθυνση IP καταγράφεται και η δημιουργία από τον ίδιο χρήστη πολλαπλών usernames απαγορεύεται. Εάν έχετε φτιάξει 2ο λογαριασμό με άλλο όνομα, σας συνιστούμε να μην τον χρησιμοποιήσετε ποτέ. Οι παραβάτες θα διαγράφονται από το αρχείο μελών και θα τους απαγορεύεται η είσοδος στο forum.

    Ο διαχειριστής και οι συντονιστές έχουν το δικαίωμα να αφαιρέσουν, μεταφέρουν ή και να «κλειδώσουν» σχόλια σε κάθε περιοχή του φόρουμ, που κατά την κρίση τους δεν συμφωνούν με τους παραπάνω όρους. Επομένως, εναπόκειται στα μέλη να είναι προσεκτικά στις εκφράσεις εκείνες που μπορεί να προσβάλουν την προσωπικότητα των συμμετεχόντων στις συζητήσεις. Οποιαδήποτε απορία για κλείδωμα ή διαγραφή μηνύματος ή θέματος θα πρέπει να υποβάλλεται με προσωπικό μήνυμα (πμ) στους συντονιστές ή τον διαχειριστή και όχι με δημιουργία θέματος.

    Επειδή σε ένα κείμενο τίποτα δεν είναι μετρήσιμο με επιστημονικές ή αυτόματες μεθόδους, η βαρύτητα του ατοπήματος σε κάθε περίπτωση κρίνεται από τους διαχειριστές και συντονιστές του φόρουμ, οι οποίοι μπορεί να λάβουν υπόψη τους πολλές διαφορετικές παραμέτρους όταν αποφασίζουν, όπως την ως τώρα πορεία ενός μέλους, την αναγκαιότητα ή όχι της πράξης του, το αν ήταν αυτός που άρχισε μία διένεξη ή κατάσταση παρασύροντας και άλλους ή και στην χειρότερη περίπτωση απλά και μόνο το... ένστικτό τους και να επιβάλλουν τις ποινές που κρίνουν ότι χρειάζονται. Η κρίση τους φυσικά θα είναι σε κάθε περίπτωση στην δική σας κρίση.

    Ο Administrators και οι Moderators έχουν το δικαίωμα να αφαιρέσουν, μεταφέρουν ή και να «κλειδώσουν» σχόλια σε κάθε περιοχή του forum, που, κατά την κρίση τους, δεν συμφωνούν με τους παραπάνω Κανονισμούς του Φόρουμ. Τα μέλη έχουν την αποκλειστική ευθύνη να είναι προσεκτικά στις εκφράσεις εκείνες που μπορεί να προσβάλουν την προσωπικότητα των συμμετεχόντων στις συζητήσεις, στις διάφορες κατηγορίες του forum.

    Οποιαδήποτε απορία για κλείδωμα ή διαγραφή μηνύματος ή θέματος θα πρέπει να υποβάλλεται με προσωπικό μήνυμα (PM) ή e-mail στους αρμόδιους Moderators ή τον Administrators και όχι με δημιουργία θέματος (topic). Οποιοδήποτε παρόμοιο θέμα δημιουργηθεί εκ νέου, θα κλειδώνεται και θα διαγράφεται αμέσως.

   Όλες οι προσωπικές πληροφορίες, καθώς και τα μηνύματα όλων των μελών αποθηκεύονται σε μία βάση δεδομένων. Αυτές οι πληροφορίες παραμένουν μυστικές και δεν αποκαλύπτονται σε τρίτους χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Επίσης αν ξεχάσετε τον κωδικό σας, είναι αδύνατον να ανακτηθεί καθώς είναι κωδικοποιημένος και μη αναγνώσιμος. Η μοναδική λύση είναι να σας δοθεί ένας νέος κωδικός ο οποίος θα πρέπει να αλλαχθεί από εσάς αμέσως μετά την πρώτη επανασύνδεση σας. Το κάθε μέλος είναι υπεύθυνο για την μη κοινοποίηση των προσωπικών του κωδικών σε τρίτους. Σε οποιαδήποτε περίπτωση υποκλοπής κωδικών, δεν φέρουν καμία ευθύνη οι διαχειριστές του φόρουμ.

    Τα μέλη συμφωνούν να ειδοποιούν άμεσα τους διαχειριστές για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού τους και οποιαδήποτε γενόμενη ή/και πιθανή παραβίαση ασφάλειας. Επίσης, τα μέλη ευθύνονται αποκλειστικά για την προσεκτική χρήση του λογαριασμού τους και την τυπική έξοδο τους από τον λογαριασμό τους στο τέλος κάθε χρήσης (Logout).

Συζητήσεις που παραβαίνουν έναν ή συνδυασμό κανόνων που ορίζονται στο κείμενο αυτό, πρέπει να μη συνεχίζονται από τους χρήστες. Για την αποφυγή αυτού του φαινομένου, πιθανώς κάποια Θέματα Συζήτησης να κλειδώνονται από τους Moderators, με παράθεση ανάλογου μηνύματος από αυτούς. Ενστάσεις, και υποδείξεις για ύπαρξη τέτοιων συζητήσεων δεν πρέπει να γίνονται σε νέα δημοσίευση, αλλά με αποστολή προσωπικού μηνύματος στους Moderators.

Συνεχιζόμενες παραβάσεις των Όρων Χρήσης, θα συνεπάγονται προσωπικές επιπλήξεις των χρηστών που προβαίνουν σε αυτές, και σε περίπτωση μη συμμόρφωσης αυτών μετά από 3 ανάλογα μηνύματα, απαγόρευση πρόσβασης [Ban] στον χρήστη για 12 ώρες, ή και περισσότερο μόνο σε ειδικές περιπτώσεις και ανάλογα με την περίσταση.

Ενέργειες των Συντονιστών που αφορούν δημοσιεύσεις (μετακίνηση, κλείδωμα κλπ) θα γίνονται αυτόνομα και άμεσα από τον εκάστοτε Συντονιστή. Ενέργειες που αφορούν χρήστες θα γίνονται κατόπιν ενημέρωσης μεταξύ της Οργανωτικής Ομάδας, όταν πρόκειται για επίπληξη, και κατόπιν ψηφοφορίας μεταξύ της Οργανωτικής Ομάδας όταν πρόκειται για απαγόρευση πρόσβασης [Ban] σε κάποιον χρήστη. Η όποια αργοπορία αντίδρασης των αρμοδίων δεν μπορεί να είναι θέμα σύστασης από χρήστες. Θεωρείται πιθανή κάποια καθυστέρηση δεδομένου ότι ασχολούμαστε στον ελεύθερο χρόνο μας με το φόρουμ, εάν έχετε κάποια σχετική ένσταση το καλύτερο είναι να στείλετε προσωπικό μήνυμα στους αρμόδιους.

Ενέργειες που απαιτούν ψηφοφορία ή συνεννόηση μεταξύ Συντονιστών ή/και Administrators πιθανώς να καθυστερήσουν, ακόμα και περισσότερο από μία μέρα

Νομικά ζητήματα

Οι συμμετέχοντες στο φόρουμ συμφωνούν να μην τοποθετούν δυσφημιστικό, προσβλητικό ή υλικό οποιουδήποτε άλλου είδους που μπορεί να παραβιάζει τους νόμους του Ελληνικού Κράτους. Ιδίως, απαγορεύονται:

1. Η ανάρτηση, δημοσίευση και αναφορά συνδέσμων προς παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού (serial number, key generator, crack κλπ) καθώς επίσης και κάθε άλλου περιεχομένου (εικόνες, μουσικά κομμάτια κοκ) υλικού που παραβιάζει δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.

2. Αγγελίες ή προσφορές για διάθεση απαγορευμένων από την ισχύουσα νομοθεσία αγαθών. Σε αυτά περιλαμβάνονται προϊόντα που θίγουν τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας όπως ταινίες και ηχογραφημένες εκτελέσεις μουσικών κομματιών.

3. Η ανάρτηση, δημοσίευση και αναφορά συνδέσμων προς υλικό που είναι παράνομο, επιβλαβές, απειλητικό, προσβλητικό, επιζήμιο, δυσφημιστικό, χυδαίο, βίαιο, υβριστικό, ρατσιστικό ή με άλλον τρόπο αποδοκιμαστέο, που παραβιάζει την προσωπικότητα και τα προσωπικά δεδομένα άλλων, προκαλεί συναισθήματα μίσους, ή/και οποιοδήποτε άλλο συνιστώμενο ποινικό αδίκημα.

4. Η πρόκληση βλάβης και η εξαπάτηση σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.

5. Η μίμηση οποιουδήποτε νομικού ή φυσικού προσώπου ή ψευδής δήλωση για την ταυτότητα του χρήστη ή παραπλανητική δήλωση αναφορικά με τη σχέση ή/και συνεργασία του χρήστη με κάποιο άλλο νομικό ή φυσικό πρόσωπο.

6. Η ανάρτηση, δημοσίευση και αναφορά συνδέσμων προς υλικό για την εγκατάσταση αυτόκλητης ή μη εξουσιοδοτημένης διαφήμισης ή άλλου περιεχομένου προώθησης προϊόντων, την αποστολή ανεπιθύμητων και μη προσκαλούμενων από τον λήπτη e-mails και οποιαδήποτε άλλη μορφή ανεπιθύμητης προώθησης περιεχομένου.

7. Η παρενόχληση με οποιονδήποτε τρόπο της ιδιωτικής ζωής και των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων άλλων χρηστών (όπως η συλλογή ή/και αποθήκευση προσωπικών δεδομένων άλλων χρηστών).

8. Οι διαχειριστές δε φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν διαπληκτισμούς μεταξύ των μελών καθώς και για πιθανή δημοσιοποίηση στοιχείων ενός μέλους από άλλο μέλος.

* Για οποιοδήποτε από τα παραπάνω υπεύθυνοι είναι οι χρήστες και οι Moderators/Administrators δεν εγγυώνται την επέμβασή τους, ούτε και έχουν την οποιαδήποτε ευθύνη. Οι Moderators/Administrators έχουν το δικαίωμα (όχι όμως και την υποχρέωση) να απαγορεύσουν την διακίνηση μηνυμάτων τέτοιου περιεχομένου. Το AutoClubNorth.gr ωστόσο δεν φέρει καμία ευθύνη για τα μηνύματα ή/και τα αρχεία που ανταλλάσσουν τα μέλη του, όπως άλλωστε αναφέρθηκε προηγουμένως. Εφόσον υπάρχει οποιαδήποτε αντίδραση από εταιρείες ή οργανισμούς που θίγονται από προγράμματα, αρχεία ή/και τα links που διακινούνται, θα πρέπει να αποστέλλεται τάχιστα e-mail, ώστε να αφαιρούνται άμεσα.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 17, 2016, 12:56:57 πμ από dimis_viper »
Οι ευθείες υπάρχουν μόνο για να ενώνουν τις στροφές

 

Νέα:

Καφεδακι AutoClubNorth.Gr Πέμπτη 4/11/2021

Δείτε εδώ: http://forum.autoclubnorth.gr/index.php?topic=284.0